Retetele Desprecopii.com
Retete |  Retete noi |  Retete populare |  Cele mai bine evaluate retete |  Adauga o reteta
Rezultate: 10  20  30

Mancaruri cu carne: Retete cu peste ( 38 retete )

Peste in folie la cuptor (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 6569)
Pestele sa fie curatat si spalat bine, se taie in jumatate si se umple cu toate ingrendientele mentionate mai sus mai putin usturoiul care se taie fiecare catel pe lung.se cresteaza pe exterior cate putin pe tot pestele, peste si se pune usturoiul unde este crestat, adica fata verso.Se pune in folie si se tine la cuptor 40min.
Sardine in stil Spaniol la gratar (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2637)
Folositi aproximativ 4 sardine de persona. Spalati pestisorii si asezati-i intregi pe grill / gratar, presarati sare mare dupa gust si piper. Sardinele trebuie gatite aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte. Se servesc cu lamaie.

Hamburgeri din carne de peste (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1606)
Tocati intr-un blender carne de somon sau ton, amestecati apoi putina ceapa verde tocata marunt, coaja de lamaie, sare, piper dupa gust si ierburi aromatice (gasiti condimente de peste). Apoi cu mana formati hamburgerii si puneti-i pe gratar. Se servesc intre chifle cu susan, salata si maioneza sau sos de usturoi.

Pachetele de peste (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2083)
Ungeti o folie de aluminiu cu ulei, si asezati in ordine un file de peste, feliute subtiri de cartof, morcov, ceapa, mazare, putin unt, sare si piper; impaturiti cu grija folia (capetele trebuie sa fie bine inchise) si asezati-o pe gratarul incins. Se gateste aproximativ 20 minute, insa depinde de cantitatea de legume pe care o puneti (dupa preferinta puteti sa mai adaugati sau sa eliminati anumite legume).

Peste gatit pe cedru (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1835)
Achizitionati-va o scandura de cedru (de grosimea celei din imagine), udati-o sub un jet de apa si puneti-o pe gratarul incins. Pe ea se aseaza pestele preferat asezonat cu sare si piper. Se serveste cu lamaie.


Peste umplut (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 2822)
Umpleti pestele cu diverse ierburi aromatice, ungeti-l putin cu ulei de masline, presarati oregano, piper, sare si suc de lamaie pe ambele parti, apoi aruncati-l intreg pe gratar, in stil grecesc. Se serveste cu lamaie.

Pastrav umplut (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1783)
Ungeti apoi pastravul cu un strat subtire de ulei si presarati cu sare pe exterior. De preferinta, se poate folosi o clema de peste pentru gratar. Se rumeneste cca 10-15 minute. Se serveste cu salata proaspata, de rosii, de varza, etc.

Energie pe portie: 245 kcal Proteine /25 g Grasimi 15 g /Carbohidrati 0 g
Ton in sos de busuioc cu rosii (...mai departe) n/a  (Vizualizari: 1362)
Decojiti rosiile, eliminati semintele si taiati-le apoi in cuburi mici. Asezati cateva frunze de busuioc suprapuse, rulate in forma unui "trabuc" si cu ajutorul unui cutit cu lama ascutita taiati busuiocul in fisii foarte subtiri. Intr-o cratita se amesteca uleiil si otetul. Rosiile cubulete, ceapa, caperele si busuiocul se amesteca si ele. Compozitia astfel obtinuta (antiboise) se pastreaza acoperit la temperatura camerei.

Bucatile de ton se usuca pe hartie de bucatarie, si se presara cu sare si piper. Ciabatta se taie longitudinal, si se ung fetele taiate cu 2 linguri de ulei de masline. Jumatatile de paine se taie apoi in sferturi si se aseaza pe gratar. Painea se tine 1-2 minute pe gratar. Rumeniti apoi tonul 2 minute pe fiecare parte pana devine roz. Se pune cate o lingurita de tapenada pe ton. Vasul in care in prealabil am facut amestecul "antiboise" se pune la randul ei pe marginea gratarului, in asa fel incat amestecul sa se incalzeasca usor. Se amesteca si se condimenteaza cu sare si piper. Sosul final se aseaza in patru farfurii adanci incalzite in prealabil, peste care se aseaza fripturile de ton. Painita pe gratar se serveste aparte langa.

Energie pe portie: 680 kcal/ Proteine 27 g /Grasimi 49 g /Carbohidrati 34 g
Pagina Precedenta  
Pagina 4 din 4

Adauga reteta noua


Inapoi la inceput   Inapoi la inceput